Rehabilitering av ventilasjonssystemer

Vi har god erfaring med rehabiliteringsprosjekter, da det er mange skoler og andre offentlige bygg som krever fornying. Vi har opparbeidet oss god kunnskap på dette området gjennom flere arbeider med hvordan dette kan løses ved ulike metoder.

Rens av ventilasjon er viktig for luften som strømmer igjennom er ren. Rene rør gir også mindre motstand i kanalene, som igjen fører til energibesparelse. Dette har effekt på flere deler av ventilasjonsanlegget. Rene kanaler har også en innvirkning på mindre lyd og støy fra ventilasjonssystemene

Kontakt oss

Vi reparerer og vedlikeholder ventilasjonssystemer

Hos Pro-Vent AS tilbyr vi omfattende rehabiliteringstjenester for ventilasjonsanlegg i nærings- og boligbygg. Vårt team av erfarne teknikere har kunnskapen og ekspertisen til å reparere og forbedre ventilasjonssystemet ditt, for å sikre at det fungerer på sitt beste.

For et bedre fellesskap

Ventilasjon er et viktig aspekt ved bygningsdesign, da det bidrar til å kontrollere innendørs luftkvalitet og temperatur. Dårlig ventilasjon kan føre til en rekke problemer, inkludert dårlig innendørs luftkvalitet, overflødig fuktighet og ubehag for beboere i bygningen.

Vi har utført arbeid for bl.a. innenfor oljevirksomhet, Haukeland Universitetssykehus, Haralds plass sykehus, Høgskolen i Bergen, samt andre skoler og bedrifter som setter høye krav til innregulering og etterkontroll.

"Ingen jobber er like og det er mange faktorer som påvirker pris. Ta kontakt for å slå av en prat og motta et hyggelig pristilbud."

Andre Jakobsen

Daglig leder i Pro-Vent AS

Våre verdier

Vi jobber for at du som kunde skal få en god opplevelse og sluttresultat.

Kvalitet

Vi tror på å levere det beste til våre kunder. Derfor er kvalitet i forkant av alt vi gjør for å levere det beste resultat

Innovasjon

Innovasjon er nøkkelen til å ligge i forkant i ventilasjonsbransjen. Vi leter hele tiden etter nye måter å forbedre og møte de skiftende behovene til våre kunder

Kunde tilfredshet

Kundene våre kommer først. Vi streber etter å overgå deres forventninger og sikre at de er helt fornøyd med produktene og tjenestene våre.