Innregulering og service

Pro-Vent A/S har gleden av å introdusere vår innregulering/service avdeling. Dette er en avdeling engasjert innenfor området innregulering av ventilasjonsanlegg og utføring av programmering av VAV spjeld.

Kontakt oss

Vår Innregulering/service avdeling ble opprettet i 2016

Innregulering/service avdeling ble opprettet i 2016 og våre teknikere har over 10 års erfaring innenfor ventilasjonsfaget med fagbrev, samt hatt stilling som arbeidsledere. Videre har de spesialisert kursing fra SINTEF. Herav med kurs som: «Innregulering av ventilasjonsanlegg» og «innregulering av behovsstyrte ventilasjonsanlegg».

Vår førsteprioritet

Vår førsteprioritet er å gi våre kunder en seriøs og profesjonell innregulering av Deres ventilasjonsanlegg. Under innregulering vil vi også gjøre Dem oppmerksom på eventuelle feil eller mangler. Ved bruk av riktige programmer og instrumenter får vi en god og nøyaktig balansering av ventilasjonsanlegget og dermed et bedre inneklima.

Vi ønsker derfor sterkt å fokusere på det endelige produktet som er hvordan inneklimaet oppleves når vi er ferdig. Sammen kan vi fokusere på å levere den beste løsningen for alle våre felles kunder.

Vi har utført arbeid for bl.a. innenfor oljevirksomhet, Haukeland Universitetssykehus, Haralds plass sykehus, Høgskolen i Bergen, samt andre skoler og bedrifter som setter høye krav til innregulering og etterkontroll.

"Ingen jobber er like og det er mange faktorer som påvirker pris. Ta kontakt for å slå av en prat og motta et hyggelig pristilbud."

Andre Jakobsen

Daglig leder i Pro-Vent AS

Våre verdier

Vi jobber for at du som kunde skal få en god opplevelse og sluttresultat.

Kvalitet

Vi tror på å levere det beste til våre kunder. Derfor er kvalitet i forkant av alt vi gjør for å levere det beste resultat

Innovasjon

Innovasjon er nøkkelen til å ligge i forkant i ventilasjonsbransjen. Vi leter hele tiden etter nye måter å forbedre og møte de skiftende behovene til våre kunder

Kunde tilfredshet

Kundene våre kommer først. Vi streber etter å overgå deres forventninger og sikre at de er helt fornøyd med produktene og tjenestene våre.