Prosjektering og
prosjektstyring

Våre prosjektledere har fokus på god prosjektplanlegging og en produktiv gjennomføring.  Vi har lang erfaring med å drifte prosjekter og leveranser med ulike størrelser, og med høy kompleksitet.

Vi leverer prosjekter hvor du som kunde opplever tilstedeværelse, oppfølging, service, forutsigbarhet og høy faglig kvalitet.

Kontakt oss

Trenger du en prosjektleder?

Hos Pro-Vent AS tilbyr vi profesjonelle prosjektledelsestjenester for installasjon av ventilasjonsanlegg i næringsbygg og boligbygg. Vårt team av erfarne prosjektledere har ferdighetene og ekspertisen til å overvåke hele installasjonsprosessen, for å sikre at den fullføres effektivt.

Vi opererer i hele landet

Hvis du har behov for et nytt ventilasjonssystem og ser etter profesjonelle prosjektledelsestjenester for å overvåke installasjonsprosessen, kan vi hjelpe. Kontakt oss i dag for å avtale en konsultasjon og få et tilbud på våre prosjektledelsestjenester.

Vi har utført arbeid for bl.a. innenfor oljevirksomhet, Haukeland Universitetssykehus, Haralds plass sykehus, Høgskolen i Bergen, samt andre skoler og bedrifter som setter høye krav til innregulering og etterkontroll.

"Ingen jobber er like og det er mange faktorer som påvirker pris. Ta kontakt for å slå av en prat og motta et hyggelig pristilbud."

Andre Jakobsen

Daglig leder i Pro-Vent AS

Våre verdier

Vi jobber for at du som kunde skal få en god opplevelse og sluttresultat.

Kvalitet

Vi tror på å levere det beste til våre kunder. Derfor er kvalitet i forkant av alt vi gjør for å levere det beste resultat

Innovasjon

Innovasjon er nøkkelen til å ligge i forkant i ventilasjonsbransjen. Vi leter hele tiden etter nye måter å forbedre og møte de skiftende behovene til våre kunder

Kunde tilfredshet

Kundene våre kommer først. Vi streber etter å overgå deres forventninger og sikre at de er helt fornøyd med produktene og tjenestene våre.