Produksjon og
verkstedarbeider

Vi har eget velutstyrt blikkenslagerverksted som produserer alle typer beslagsløsninger etter ønsker og mål. Vi benytter moderne verktøy og maskiner, og tilstreber til enhver tid å være oppdatert på nye metoder for å gi best mulig tjenester til våre kunder.

Våre knekkemaskiner er datastyrt, noe som gir rask, nøyaktig og effektiv produksjon av beslag.

Kontakt oss

En totalleverandør innen ventilasjonssystemer

Hos Pro-Vent AS tilbyr vi et komplett spekter av tjenester for produksjon og verkstedarbeider av ventilasjonssystemer for nærings- og boligbygg. Vårt team av erfarne teknikere har kunnskapen og ekspertisen for å sikre at ditt ventilasjonsanlegg er produsert etter de høyeste standarder og fungerer på sitt beste.

For et bedre inneklima

Ventilasjon er et viktig aspekt ved bygningsdesign, da det bidrar til å kontrollere innendørs luftkvalitet og temperatur. Dårlig ventilasjon kan føre til en rekke problemer, inkludert dårlig innendørs luftkvalitet, overflødig fuktighet og ubehag for beboere i bygningen.

Vi har utført arbeid for bl.a. innenfor oljevirksomhet, Haukeland Universitetssykehus, Haralds plass sykehus, Høgskolen i Bergen, samt andre skoler og bedrifter som setter høye krav til innregulering og etterkontroll.

"Ingen jobber er like og det er mange faktorer som påvirker pris. Ta kontakt for å slå av en prat og motta et hyggelig pristilbud."

Andre Jakobsen

Daglig leder i Pro-Vent AS

Våre verdier

Vi jobber for at du som kunde skal få en god opplevelse og sluttresultat.

Kvalitet

Vi tror på å levere det beste til våre kunder. Derfor er kvalitet i forkant av alt vi gjør for å levere det beste resultat

Innovasjon

Innovasjon er nøkkelen til å ligge i forkant i ventilasjonsbransjen. Vi leter hele tiden etter nye måter å forbedre og møte de skiftende behovene til våre kunder

Kunde tilfredshet

Kundene våre kommer først. Vi streber etter å overgå deres forventninger og sikre at de er helt fornøyd med produktene og tjenestene våre.