Montasje av
ventilasjonssystemer

Vårt personell leverer alltid arbeid av høy kvalitet og har lang erfaring med montasje av små og store ventilasjonsanlegg. Vi kan tilby det meste innenfor ventilasjon og montasje for næringsvirksomhet og offentlige bygg.

Kontakt oss

Spesialister på montasje av ventilasjonssystemer

I Pro-Vent AS har vi spesialisert oss på installasjon og vedlikehold av ventilasjonssystemer for nærings- og boligbygg. Vårt team av erfarne teknikere har kunnskapen og ekspertisen for å sikre at ventilasjonssystemet ditt installeres riktig og effektivt.

For en bedre luftkvalitet

Ventilasjon er et viktig aspekt ved bygningsdesign, da det bidrar til å kontrollere innendørs luftkvalitet og temperatur. Dårlig ventilasjon kan føre til en rekke problemer, inkludert dårlig innendørs luftkvalitet, overflødig fuktighet og ubehag for beboere i bygningen.

Har du behov for nytt ventilasjonsanlegg eller ønsker å oppgradere ditt eksisterende anlegg, kan vi hjelpe. Kontakt oss i dag for å avtale en konsultasjon og få et tilbud på våre installasjonstjenester.

Vi har utført arbeid for bl.a. innenfor oljevirksomhet, Haukeland Universitetssykehus, Haralds plass sykehus, Høgskolen i Bergen, samt andre skoler og bedrifter som setter høye krav til innregulering og etterkontroll.

"Ingen jobber er like og det er mange faktorer som påvirker pris. Ta kontakt for å slå av en prat og motta et hyggelig pristilbud."

Andre Jakobsen

Daglig leder i Pro-Vent AS

Våre verdier

Vi jobber for at du som kunde skal få en god opplevelse og sluttresultat.

Kvalitet

Vi tror på å levere det beste til våre kunder. Derfor er kvalitet i forkant av alt vi gjør for å levere det beste resultat

Innovasjon

Innovasjon er nøkkelen til å ligge i forkant i ventilasjonsbransjen. Vi leter hele tiden etter nye måter å forbedre og møte de skiftende behovene til våre kunder

Kunde tilfredshet

Kundene våre kommer først. Vi streber etter å overgå deres forventninger og sikre at de er helt fornøyd med produktene og tjenestene våre.